Meteen naar de inhoud

Praktische info Body & Mind Therapie

Praktische informatie

Zwiers Body & Mind therapie is gevestigd in Wanssum bij Gezondheidsplein Wanssum. Binnen het gezondheidsplein werken meerdere disciplines en de lijnen zijn kort. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig en een parkeerplaats voor invaliden. Een bushalte en de A73 zijn kortbij aanwezig.
Afspraken zijn dagelijks mogelijk. Afspraken kunnen telefonisch of per e-mail gemaakt worden. Tijdens de sessies kan ik de telefoon niet opnemen. Als u een bericht achterlaat, wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Tarieven en vergoedingen

Het blijkt dat veel cliënten geen aanvullende verzekering hebben of net een zorgverzekering hebben die geen vergoeding biedt aan therapeuten die aangesloten zijn bij een bepaalde beroepsvereniging. De kosten van een beroepsvereniging zijn erg hoog en mijns inziens zijn er weinig voordelen. Mijn conclusie is dat de meeste cliënten geholpen zijn met een lager tarief voor een consult.

Er zijn ook andere mogelijkheden die wij bij de kennismaking kunnen bespreken.

Wat zijn de kosten?

De kennismaking is een korte afspraak. Deze kan per mail, telefonisch, of beeldbellen en is gratis. Samen kunnen we dan bespreken of we een traject gaan starten.

De eerste afspraak is een intake met behandeling. En duurt tussen de 60 en 90 minuten. Een vervolgsessie duurt tussen de 45 minuten en 60 minuten. Een nazorg of terugvalpreventiegesprek duurt 35 tot 45 minuten.

Kennismakingtot 30 minutenGratis
Intake60 tot 90 minuten€ 65,00
Behandelsessie45 tot 60 minuten€ 55,00
Nazorg of terugvalpreventie35 tot 45 minuten€ 45,00
Behandeltraject inclusief intake ( CGT, Vat van zelfwaardering of ACT)Intake en 8 sessies van 45 tot 60 minuten€ 375,00