Over mij (Linda Zwiers van den Boom)

Zwiers Body & Mind Therapie, de start

In 2020 ben ik, Linda Zwiers van den Boom, mijn eigen praktijk voor psychosociale therapie gestart. Sinds 1989 ben ik werkzaam binnen de GGZ. Eerst als HBO- verpleegkundige op verschillende plekken. Later heb ik mijn opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV-er) afgerond en ben sindsdien werkzaam als behandelaar, intaker en coach binnen de verslavingszorg.

Om met mijn eigen kennis en ervaring meer clienten te kunnen bereiken, ben ik deze uitdaging aangegaan. Zwiers Body & Mind Therapie werkt vanuit een holistische visie op klachten. Daarnaast ligt de nadruk op Positieve Gezondheid. Dit is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Bij Positieve Gezondheid ligt het accent niet op ziekte, maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenis geeft.

Naast inzichtgevende gesprekstechnieken werk ik ook lichaamsgericht. Acceptance and  Commitment Therapie, Vat van zelfwaardering, Cognitieve gedragstherapie, EMDR zijn enkele behandelmethodes. Naast mijn ervaring en expertise ben ik me voortdurend aan het ontwikkelen middels o.a. bijscholing om een breed behandelaanbod te geven en de ontwikkelingen binnen mijn vak te volgen.

De klachten waar ik me op wil richten betreffen veelal chronische klachten en aandoeningen. Zoals verslaving, stress, stemmingsklachten, pijnklachten,  en spanningsklachten. Centraal hierbij staat het doel: Mensen kunnen en mogen er zijn. Vandaar ook mijn motto: “Zorg goed voor jezelf”

Linda Zwiers

Mijn  behandelmogelijkheden zet ik, waar nodig,  gecombineerd in (integrale benadering) om tot een passende oplossing te komen voor en aan te sluiten bij jouw hulpvraag.

Mijn benadering is persoonlijk, betrokken en warm met een vleugje humor. Ik interesseer me in mensen en hun achtergronden. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, die inmiddels volwassen zijn.

Ik ben BIG geregistreerd.

  • BIG nummer: 89038790930
  • Lid van V&VN:714389 Tevens lid van het kwaliteitsregister V&VN
  • Lid van de Nederlandse ACT vereniging: ACBS BeNe
  • Kwaliteit geregistreerd bij Kabiz 18107226386 in het register van Stoppen met Roken Coach.
  • Zorg voor ZZP: lidnummer 201901105
 
V&VN