Over mij (Linda Zwiers van den Boom)

Zwiers Body & Mind Therapie, de start

In 2020 ben ik, Linda Zwiers van den Boom, mijn eigen praktijk gestart om te doen waar ik voor sta, wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Sinds 1989 ben ik werkzaam binnen de GGZ. Eerst als HBO- verpleegkundige op verschillende plekken. Later heb ik mijn opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV-er) afgerond en ben sindsdien werkzaam als behandelaar, intaker en coach binnen de GGZ.

Om met mijn eigen kennis en ervaring meer cliënten te kunnen bereiken, ben ik een eigen praktijk gestart Zwiers Body & Mind Therapie. Naast het werken met inzichtgevende gesprekstechnieken werk ik ook lichaamsgericht. Cognitieve gedragstherapie, mental coaching, Vat van zelfwaardering zijn enkele behandelmethodes. Naast mijn ervaring en expertise ben ik me voortdurend aan het ontwikkelen middels o.a. bijscholing om een breed behandelaanbod te geven en de ontwikkelingen binnen mijn vak te volgen.

De klachten waar ik me op wil richten betreffen veelal chronische klachten en aandoeningen. Zoals stress, stemmingsklachten, pijnklachten, gewrichtsklachten, spanningsklachten en verslaving. Centraal hierbij staat het doel: Mensen kunnen en mogen er zijn. Vandaar ook mijn motto: “Zorg goed voor jezelf”.

Linda Zwiers
Mijn behandelmogelijkheden zet ik, waar nodig, gecombineerd in (integrale benadering) om tot een passende oplossing te komen voor en aan te sluiten bij jouw hulpvraag.

Mijn benadering is persoonlijk, betrokken en warm met een vleugje humor. Ik interesseer me in mensen en hun achtergronden. Ik werk zeer efficiënt en doelgericht. Bij langdurige klachten kan het nodig zijn om met veel doorzettingsvermogen, vertrouwen en geduld te werken aan het veranderproces.

Ik ben BIG geregistreerd.

BIG nummer: 89038790930

Lid van V&VN: 714389

Lid van Solopartners: 118096

V&VN